LAMAN UTAMA
Penggunaan Portal Pembelajaran OLL PPG Sesi Akademik Jan-Mei 2014 PDF Print E-mail

Perhatian Kepada semua Pensyarah dan Pelajar PPG,

Sila ambil maklum bahawa Portal Pembelajaran OLL PPG bagi sesi akademik Jan - Mei 2014 sudah sedia untuk digunakan. Bagi mereka yang mempunyai masalah tentang portal ini sila menghubungi En. Zunaidi Bin Yusuf, Pensyarah JTP (alamat email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).

Sekian harap maklum dan terima kasih di atas perhatian anda.

 

Penyelaras PPG IPGK Rajang

 
Gotong Royong IPG Lestari 1/2014 PDF Print E-mail

Gotong Royong IPG Lestari 1/2014


Satu gotong royong IPG Lestari telah diadakan pada 27 Februari 2014 yang lepas untuk membersihkan kawasan sekitar IPG Kampus Rajang. Gotong-royong ini dianjur oleh Jawatankuasa IPG Lestari bersama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan disertai oleh semua warga IPGK Rajang. Kawasan gotong-royong yang terlibat ialah sekitar kawasan Jambatan Gantung.

 
Majlis Pelancaran IPG Lestari PDF Print E-mail

Majlis Pelancaran IPG Lestari


Majlis Pelancaran IPG Lestari telah diadakan pada 14 Februari 2014 yang lepas dan dirasmikan oleh Yang Berusaha Timbalan Pengarah IPGK Rajang, Encik Wan Mohd. Madehi bin Wan Ali. Diharapkan semua warga melibatkan diri secara aktif dan bekerjasama untuk menjayakan program IPG Lestari di IPGK Rajang.

 
Sambutan Pesta Angpau 2014 PDF Print E-mail


Pesta Angpau 2014

Sambutan Pesta Angpau 2014 telah diadakan dengan jayanya pada 14 Februari yang lepas bertempat di Dewan Sri Rajang. Sambutan ini telah dirasmikan oleh Timbalan Pengarah IPG Kampus Rajang iaitu Encik Wan Mohd. Madehi bin Wan Ali. Antara acara yang diadakan termasuklah persembahan tarian singa, nyanyian lagu berserta tarian, keterangan tentang asal usul 'Ang Pau' dan Cabutan Bertuah. Sambutan ini berakhir dengan jamuan makan tengah hari.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 2 of 6

Webmaster Login



Pilihan Bahasa

Malay Arabic Chinese (Simplified) English Hindi

Carian

Kalendar


Pengumuman



Mutiara Kata


"Perbezaan antara orang yang berjaya dengan orang yang gagal terletak pada rohaninya. apa yang dapat difikirkan menentukan apa yang akan dicapai."

 


Undian

Pendapat anda tentang Pejabat Am baru?
 

Kaunter Portal


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini1435
mod_vvisit_counterSemalam1808
mod_vvisit_counterMinggu Ini7173
mod_vvisit_counterMinggu Lepas13163
mod_vvisit_counterBulan Ini26033
mod_vvisit_counterBulan Lepas57354
mod_vvisit_counterKeseluruhan1188941

Tarikh Kemaskini

  08. 04. 2014 11:01 AM